We kennen de mensen met autisme en de wereld van de ICT, weten in welke situatie wat van IT’ers wordt gevraagd, kennen hun sterke en minder sterke punten. We hebben ze individueel gecoacht om beter te leren samenwerken.

We geloven ook in de talenten en ontwikkel-mogelijkheden van mensen met autisme. We hebben ervaren hoe goed deze mensen in het bedrijfsleven en maatschappij kunnen functioneren.

Rienk Oldersma

Ik heb lang in de ICT gewerkt, in verschillende functies en bedrijven. Als teammanager werkte ik veel met medewerkers met autisme.
Als manager keek ik altijd naar de talenten van mensen. Samen werkten we aan de verdere  ontwikkeling van deze talenten. Hierdoor ontstond ook meer plezier in het werk.
Oorspronkelijk ben ik als docent opgeleid. Hierdoor kan ik goed de medewerkers (met autisme) coachen.
Ik krijg veel energie uit het werken met mensen en te zien dat door mijn coachen mensen beter gaan functioneren.

E-mail: rienk.oldersma@let-them-connect.nl

 

Annet Kuijsten

In verschillende functies heb ik altijd mensen ondersteund in het bereiken van de door henzélf gestelde doelen:
“wat vind jij belangrijk?”
“Wat wil jij bereiken, op korte of lange termijn?” en
“Wat heb je daarbij nodig?”
Dat kan op het gebied van wonen, werk, regelzaken, sociale relaties, zingeving zijn. Hierbij je eigen kwaliteiten leren kennen en benutten, ontdekken en aanvaarden of je op bepaalde terreinen hulp kunt vragen en gebruiken. Overnemen of samendoen.
Hierbij gebruik ik mijn intuïtie en mijn ervaring als school- en jeugd-maatschappelijkwerker, docent persoonlijke en maatschappelijke vorming, als ambulant begeleider en cognitief trainer voor mensen met NAH. Mijn doel is bereikt als ik niet meer nodig ben en je het weer zelf kunt.

E-mail: annet.kuijsten@let-them-connect.nl